Anmäl frånvaro

Vid sjukdom

Om ditt barn blir sjukt ska du anmäla en giltig frånvaro till skolan före klockan 7:45 på morgonen, varje sjukdag.

Med app

Med appen Anmäl frånvaro Stockholm kan du snabbt och enkelt använda din mobiltelefon för att anmäla ditt barns frånvaro. Tänk på att du måste registrera ditt mobiltelefonnummer i Skolplattformen för att du ska kunna använda appen. Appen finns där du vanligtvis laddar ned appar.
Skolplattformen – inloggning för vårdnadshavare (ej förskola)>>

Med sms

Du kan skicka ett sms för att anmäla ditt barns frånvaro. Tänk på att du måste registrera ditt mobiltelefonnummer i Skolplattformen för att du ska kunna sms:a frånvaro.
Skolplattformen – inloggning för vårdnadshavare (ej förskola)>>

Support

Supportguide och länkar för appen, handledning och telefonnummer för sms-tjänsten och annan information om frånvaro och ledigheter, (stockholm.se).