Jobba hos oss

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Stockholm växer och behöver dig. Välkommen till Stockholms stad - en av Sveriges största arbetsgivare.

Hedvig Eleonora skola är en välrenommerad skola på centrala Östemalm. Vi ser till elevens hela dag och strävar alltid efter att alla ska kunna tillgodogöra sig utbildningen på lika villkor.

Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för att nå de högsta resultaten. Vi har höga förväntningar på våra elever och de på oss. Våra medarbetare har kunskap och vilja att utföra ett arbete som överensstämmer med skolans vision; ”Varje elev som lämnar Hedvig Eleonora skola har hög måluppfyllelse, god självkännedom, gott självförtroende och en god kommunikationsförmåga samt en bibehållen lust att lära och anta nya utmaningar”.

Arbetet med att utveckla digitaliseringen är i fokus på Hedvig Eleonora skola och en hög digital kompetens hos personalen är viktig. Det kollegiala lärandet ser vi som en självklar utgångspunkt för din egen utveckling. Vi vill även att du har förmågan att reflektera systematiskt över det praktiska arbetet och är strukturerad, organiserad och har en god samarbetsförmåga.

Våra lediga tjänster publiceras på ledigajobb.stockholm.se och på platsbanken.

Timvikarier

Vi är i ständigt behov av tillfälliga vikarier som kan jobba enstaka timmar på kort varsel. Det finns inga krav på utbildning, men vi ser gärna att pensionerade pedagoger hör av sig.

Kontakta vår biträdande rektor Mari Göransson, mari.goransson@stockholm.se om du är intresserad.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.